Betyg

Fördelar

  • 25 GB datatrafik
  • 199 SEK per månad

Besök nu

Läs mer

Halebop - vårt omdöme

Halebop, en del av TeliaSonera, slog upp sina portar för första gången år 2000 och har sedan dess charmat många med sina härliga reklamfilmer och fina mobillösningar till ett lågt pris. Faktum är att Halebop faktiskt haft Sveriges nöjdaste kunder många år i rad, något som de verkligen kan skryta med! Eftersom Halebop använder sig av Telias nät har du riktigt bra täckning i de största delarna av Sverige.

Lysande lösningar till ett rimligt pris

Hos Halebop hittar du både mobilabonnemang, kontantkort, mobilt bredband och smartphones, men oavsett vad du är intresserad av kan du räkna med riktigt bra erbjudanden till rimliga priser. Med Halebops mobila bredband surfar du supersnabbt i 4G-hastighet med en stabil täckning tack vare Telias nät. Dessutom kan du slippa bindningstiden helt och hållet eller välja att köpa till en router eller en surfplatta till ett schysst pris i samband med det mobila bredbandet (med bindningstid).

Halebops mobila bredband

Innehållet i Halebops mobila bredband ser ut på följande vis:

  • Du får 25 GB surf/mån.
  • Du surfar i 4G-hastighet med upp till 100 Mbit/sek.
  • Kostnaden, som är mycket rimlig, ligger på 199 kr/mån.
  • Du slipper bindningstid.

Halebops mobila bredband passar dig som surfar med måtta, kanske främst när du studerar eller jobbar och streamar lite film eller musik då och då. SIM-kortet passar dessutom både i din surfplatta eller i din router.