Betyg

Fördelar

  • 5 GB datatrafik
  • 89 SEK per månad

Besök nu

Läs mer

Hallon - vårt omdöme

Hallon, en av de allra nyaste aktörerna på den svenska marknaden, har snabbt tagit de svenska mobilanvändarna med storm. Sedan sin start 2013 har de låga priserna och de ärliga villkoren lockat många kunder till denna öppna och vänliga operatör. Hos Hallon hittar du mobilabonnemang, kontantkort, mobilt bredband och telefoner och företagets tjänster är dessutom tillgängliga för 99 % av Sveriges befolkning.

Hos Hallon slipper du onödigt krångel

Hallons vision är att deras kunder ska slippa så mycket krångel som möjligt när det gäller deras tjänster. Därför slipper du både bindnings- och uppsägningstider, fakturor och kreditkontroller. Pengarna dras direkt ifrån det bankkort som du registrerat och det enda kravet Hallon har på sina kunder är att de är över 18 år. Detta innebär att du som till exempel har en betalningsanmärkning har möjlighet att teckna ett abonnemang hos Hallon.

Hallons mobila bredband – så ser det ut

När det gäller mobilt bredband ser Hallons lösningar ut på följande vis:

  • Abonnemang Liten. Väljer du detta paket betalar du endast 89 kr/mån. Din surfmängd ligger på 5 GB och du surfar blixtsnabbt i 4G.
  • Abonnemang Stor. För 149 kr/mån får du hela 20 GB data och självklart surfar du fram i 4G även här.

Du har även möjlighet att välja samma paket som ovan fast med ett kontantkort. Då gäller paketet i endast en månad och därefter kan du fylla på kortet när du själv vill. Perfekt om du inte surfar regelbundet.