Betyg

Fördelar

  • 40 GB datatrafik
  • 249 SEK per månad

Besök nu

Läs mer

Telenor - vårt omdöme

Telenor, som är en av Sveriges jättar inom mobil- och datakommunikation, bedriver i dagsläget verksamhet i hela 13 olika länder. Dessutom har företaget hela 2,5 miljoner mobilabonnenter samt över 600 000 bredbandskunder – endast i Sverige! Med sin långa erfarenhet och den uppsjö av nöjda kunder företaget vunnit kan man tryggt konstatera att Telenor gör ett bra jobb. Hos Telenor kan du hitta allt ifrån mobilabonnemang och kontantkort till mobilt bredband, smartphones och surfplattor.

Snabbt och stabilt mobilt bredband

Telenors popularitet bland folket beror förmodligen inte endast på att de erbjuder bra lösningar till ett bra pris, utan även eftersom deras nät når hela 99 % av den svenska befolkningen. Detta innebär att du kan räkna med en bra och stabil täckning när du surfar fram i 4G-hastighet. Dock kan självklart täckningen variera beroende på vart du bor i förhållande till Telenormasten.

Telenors mobila bredband

Telenors mobila bredband är en bra lösning för dig som använder internet regelbundet, men inte i överflöd. Kanske använder du internet mest för att surfa omkring på olika sajter, svara på mail, lyssnar på musik regelbundet och streamar film någon gång då och då. Du surfar självklart i 4G och betalar 249 kr/mån för 40 GB surfmängd, vilket är ett bra pris med tanke på vad du får.