Betyg

Fördelar

  • 3 GB datatrafik
  • 149 SEK per månad

Besök nu

Läs mer

Tre - vårt omdöme

Tre lanserades för första gången år 2000 och växte snabbt till att bli en av Sveriges jättar inom mobilkommunikation. Vid starten la Tre ner mycket energi på den moderna 3G-tekniken (vilket bidrog till företagets namn) och detta blev starten på den långa karriären. Idag har Tre en enorm kundkrets och du kan hitta både mobilabonnemang, kontantkort, mobilt bredband, smartphones, surfplattor och även routrar.

Välj ett mobilt bredband som passar dina behov

När det kommer till mobila bredband hittar du en stor valfrihet hos Tre, vilket är uppskattat eftersom alla har olika behov. Välj mellan surfmängder mellan 3 GB upp till 200 GB beroende på hur aktivt du surfar. 3 GG surf kan räcka för dig som surfar ytterst sällan medan 200 GB är mer än tillräckligt om du vill samla hela familjen surf på ett och samma mobila bredband. Köper du en surfplatta eller en router i samband med ditt mobila bredband kan du även få förmånliga rabatter.

Flexibelt bredband med 3Kontant

Tre erbjuder även en lösning för dig som vill ta med ditt mobila bredband på resan till sommarstugan eller på skidsemestern. Detta alternativ heter 3Kontant och i startpaketet får du ett SIM-kort som är laddat med 5 GB surf. Kortet är giltigt i en vecka och kostar 99 kr.