Tele2

Tele2, ett av Sveriges största bolag inom mobilkommunikation, har sedan sin start år 1993 hunnit etablera sig i 10 olika länder och vunnit över 38 miljoner kunder. Med tanke på deras enorma kundkrets och långa erfarenhet kan man därför dra slutsatsen att Tele2 vet vad de håller på med. Dessutom var faktiskt Tele2 ett av..

Telenor

Telenor, som är en av Sveriges jättar inom mobil- och datakommunikation, bedriver i dagsläget verksamhet i hela 13 olika länder. Dessutom har företaget hela 2,5 miljoner mobilabonnenter samt över 600 000 bredbandskunder – endast i Sverige! Med sin långa erfarenhet och den uppsjö av nöjda kunder företaget vunnit kan man tryggt konstatera att Telenor gör ett..

Tre

Tre lanserades för första gången år 2000 och växte snabbt till att bli en av Sveriges jättar inom mobilkommunikation. Vid starten la Tre ner mycket energi på den moderna 3G-tekniken (vilket bidrog till företagets namn) och detta blev starten på den långa karriären. Idag har Tre en enorm kundkrets och du kan hitta både mobilabonnemang,..

Hallon

Hallon, en av de allra nyaste aktörerna på den svenska marknaden, har snabbt tagit de svenska mobilanvändarna med storm. Sedan sin start 2013 har de låga priserna och de ärliga villkoren lockat många kunder till denna öppna och vänliga operatör. Hos Hallon hittar du mobilabonnemang, kontantkort, mobilt bredband och telefoner och företagets tjänster är dessutom..

Halebop

Halebop, en del av TeliaSonera, slog upp sina portar för första gången år 2000 och har sedan dess charmat många med sina härliga reklamfilmer och fina mobillösningar till ett lågt pris. Faktum är att Halebop faktiskt haft Sveriges nöjdaste kunder många år i rad, något som de verkligen kan skryta med! Eftersom Halebop använder sig..